در آمریكا
اطلاعات ۲ میلیون نفر از مشتركان تی موبایل هك شد
وبی كارت: برآورد می گردد اطلاعات شخصی بیش از ۲ میلیون نفر از مشتركان اپراتور تی موبایل در ایالات متحده آمریكا تحت تاثیر یك حمله سایبری به سرورهای این شركت مخابراتی افشا شده باشد.
به گزارش وبی كارت به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت hackernews، آمار حملات سایبری و هك در سال قبل ۲۰۱۷ میلادی، به اوج خود رسیده است و با عنایت به افزایش روزافزون حملات سایبری از جانب هكرها، كشورها و شركت های كوچك و بزرگ زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته و صدمه ها، خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده اند.
شركت تی موبایل یك اپراتور بزرگ آلمانی و چندملیتی است كه در كشورهای مختلفی از جهان فعالیت های گسترده ای انجام داده است. این شركت همینطور با در اختیار داشتن شبكه ای بالغ بر ۲۵۰ میلیون مشترك خطوط تلفن همراه، دهمین اپراتور بزرگ موبایل جهان به حساب می آید.
حالا یكی از بزرگترین اپراتورهای مهم و فعال در جهان به نام تی موبایل (T-Mobile ) كه فعالیت های گسترده ای در خیلی از كشورهای جهان همچون ایالات متحده آمریكا دارد، اخیرا اعلام نموده است اطلاعات شخصی و حساب های كاربری بیش از ۲ میلیون نفر از مشتركانش تحت تاثیر حملات سایبری و نفوذ هكرها به سرورهایش در ایالات متحده افشا شده است.
بر اساس گزارش ها، كارشناسان پیش بینی كرده اند این اطلاعات شخصی افشا شده شامل نام مشتركان، كد پستی و آدرس محل سكونت آن ها، شماره تماس، آدرس پست الكترونیكی (ایمیل) و اطلاعات مربوط به حساب كاربری مشتركان تی موبایل بوده كه هم اكنون در دسترس هكرها و مجرمان سایبری قرار گرفته است.
البته در این حمله سایبری هكرها به اطلاعات مالی و بانكی افراد نظیر كارت های اعتباری، پسورد امور بانكی و غیره دسترسی پیدا نكرده اند و تنها بعضی از اطلاعات شخصی آن ها به سرقت رفته است.
بر اساس اطلاعیه ای كه این شركت مخابراتی منتشر نموده، این حمله سایبری كه شش روز پیش در تاریخ ۲۰ ماه اوت سال جاری ۲۰۱۸ میلادی رخ داده است، توسط تیمی از متخصصان زبده و فعال در حوزه امنیت سایبری به سرعت شناسایی شد و آن ها در اقدامی بلافاصله تمامی دسترسی های دیگر به اطلاعات شخصی و مالی مشتركانشان را قطع كردند تا هكرها نتوانند از آنها سوءاستفاده های مالی و بانكی كرده و دردسرهای بزرگتری را برای كاربران تی موبایل در آمریكا تولید كنند. البته این در حالیست كه پیش تر هم گزارش هایی در خصوص اینكه اپراتور بزرگ تی موبایل در حوزه افزایش امنیت سایبری سهل انگاری و كم كاری كرده است، متهم شده بود.
در سال های اخیر كه حملات سایبری به شدت رشد كرده است، موسسه های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان اخطار داده اند كه سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان های بزرگ، شركت ها و نهادهای دولتی در جهان خواهد بود.
بر اساس گزارش ها، بدافزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی بودند كه از سال ۲۰۱۶ كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و باعث لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آن ها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال قبل ۲۰۱۷ میلادی هم به اوج خود رسیده و حالا خبر اینكه مقرر است در سال های آتی اوضاع از این كه هست هم نابسامان تر شود، بسیار نگران كننده به نظر می آید.
همانطور كه در اخبار گذشته اشاره شد، سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و صدمه های جبران ناپذیری می شوند كه همچون مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت مالی اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره نمود.
بنابراین می توان گفت خطر حملات سایبری در كمین تمامی افراد، كاربران و شركت های كوچك و بزرگ در جهان است و دیگر نمی توان ادعا كرد كه كسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
سال گذشته میلادی، باج افزار، بدافزار و ویروس های كامپیوتری بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شركت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد كرده اند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب