افزایش کارت سوخت جایگاه ها متناسب با تقاضای بنزین
وبی کارت: به گزارش وبی کارت، سخنگوی جایگاهداران اظهار داشت: باتوجه به میزان تقاضای بنزین در هر جایگاه در روزهای نوروز کارت سوخت در جایگاه ها نیز افزایش پیدا خواهدنمود.
رضا نواز سخنگوی صنف جایگاه داران در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با جزییات افزایش کارت های سوخت در جایگاه ها اظهار داشت: به جز کارت هایی که تا قبل از مساله سوخت رسانی نوروزی موجود بوده است تصمیم بر این شده است که در روزهای نوروز ارائه کارت سوخت به جایگاهداران نسبت به میزان فروش جایگاه حداقل یک کارت در اختیار هر جایگاه قرار بگیرد که ممکنست در یک جایگاه سوخت یک کارت باشد و در جایگاه دیگری دو تا سه کارت سوخت وجود داشته باشد
وی اضافه کرد: البته در استانهای مرزی شرایط کمی متفاوت می باشد و به سبب این که طرح های استانی و بومی اجرا می شود.
سخنگوی صنف جایگاه داران اشاره کرد: این مساله در بیشتر استانها اجرائی شده است و تا چند روز آینده در سراسر کشور اجرائی می شود.
نواز در ارتباط با جایگاه های سیار سوخت اشاره کرد: جایگاه های سیار در جاده های پر عبور و مکان هایی که نیاز باشد جایگاه سیار مستقر می شود.
وی در ارتباط با جمع آوری کارت های مازاد اشاره کرد: در ارتباط با این مساله هنوز تصمیمی اتخاذ نشده است و بعد از ایام نوروز برای این مساله تصمیم گیری می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب