ساخت رام قطار 3 واگنه پرسرعت و 113 فروند قطار مترو ملی
به گزارش وبی کارت، مدیرکل دفتر صنایع ریلی و دریایی وزارت صمت از آغاز روند طراحی و ساخت رام قطار ۳ واگنه پرسرعت دیزلی برقی اطلاع داد و اظهار داشت: این طرح در صورت حمایت کمتر از ۳ سال آینده به تولید می رسد.
به گزارش وبی کارت به نقل از مهر، روح الله ارجمندی مدیرکل دفتر صنایع ریلی و دریایی وزارت صمت در گفت وگوی تلویزیونی اظهار نمود: الان در مرحله تدوین تفاهمنامه رام قطار ۳ واگنه پرسرعت دیزلی برقی جهت استفاده در خطوط راه آهن هستیم.
وی ضمن اشاره به توانمندی متخصصان داخلی اظهار داشت: با عنایت به تجربه تولید قطار مترو ملی با داخلی سازی ۸۵ درصدی و دریافت مجوز سیر از بالاترین مراجع استاندارد اروپایی، این رام قطار پرسرعت دیزلی_برقی هم با اتکا به توانمندی شرکتهای دانش بنیان و با حمایت های مالی و حاکمیتی کمتر از ۳ سال تولید خواهد شد.
ارجمندی در مورد مزیت تولید قطارهای پرسرعت در کشور به جای واردات آن، اظهار داشت: الان زیست بومی از توانمندان تولید قطار ملی و مترویی تشکیل شده و وزارت صمت درصدد استفاده از توانمندی های موجود برای تولید محصول جدید به جای واردات است؛ اساسا هزینه تولید رام قطار در پیش نمونه (پروتوتایپ) کمتر از نمونه تجاری است ازاین رو در تولید انبوه هزینه بسیار کاسته می شود.
مدیرکل دفتر صنایع ریلی و دریایی وزارت صمت ضمن اشاره به منع واردات واگن باری، اظهار داشت: در تولید این نوع واگن با وجود ۶ شرکت تولیدکننده داخلی به خودکفایی رسیده ایم.
وی به تأمین واگن مسافری از جانب ۳ شرکت داخلی اشاره نمود و اضافه کرد: این شرکت ها توانایی ساخت سالانه بیشتر از ۵۰۰ دستگاه واگن مسافری را در برنامه جاری و توسعه ای خود دارند که قابل افزایش است.
بومی سازی ۸۵ درصدی تولید واگن مسافری
ارجمندی از برنامه ریزی برای داخلی سازی تا ۶۵ درصدی لوکوموتیو در ۵ سال آینده اطلاع داد و اظهار داشت: به همت متخصصان ایرانی الان توان تولید سالانه بیشتر از ۱۵۰ دستگاه لوکوموتیو در کشور وجود دارد که این تعداد قابل افزایش به ۲۵۰ دستگاه در سال است، البته همکاریهای مشترکی هم به منظور تولید مشترک و انتقال فناوری در این حوزه داشته ایم که به این ظرفیت افزوده خواهد شد.
مدیرکل دفتر صنایع ریلی و دریایی وزارت صمت به بومی سازی بیشتر از ۸۵ درصدی تولید واگن مسافری اشاره نمود و اظهار داشت: قطار مترو ملی با دانش فنی ۸۵ درصدی برای اولین بار در کشور از جانب وزارت صمت، معاونت فناوری ریاست جمهوری، شرکتهای دانش بنیان و مجموعه دانشگاهی، طراحی به بهره برداری رسید.
به گفته ارجمندی، در مجموع حدود ۸۸ درصد قطعات و زیرسامانه های مترو ملی داخلی سازی خواهد شد.
وی از برنامه ساخت ۱۱۳ فروند قطار مترو ملی به همت شهرداری تهران و مترو اطلاع داد و اظهار داشت: این میزان تولید اساسا برای شرکتهای داخلی اشتغالزایی به همراه دارد.
منبع: وبی كارت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب