رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری كشور؛
صنایع به مسئولیت اجتماعی خود پایبند باشند
به گزارش وبی کارت، معاون وزیر جهادکشاورزی اظهار داشت: صنایع برای مشارکت در طرح کاشت یک میلیارد درخت قرارنیست ریالی به سازمان منابع طبیعی بپردازند اما بر طبق مسئولیت اجتماعی بایدبه طورمستقیم به این طرح مردمی ورود کنند.
به گزارش وبی کارت به نقل از مهر، طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۲ بطور رسمی شروع شد. بگفته رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور متولی اجرای این طرح تا کنون ۲۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار اصله نهال آماده کاشت است.
بنا بر تکلیفی که شهریور سال قبل رییس جمهوری بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشته است باید یک میلیارد اصله نهال در مدت ۴ سال در کشور کاشته شود؛ بدین جهت سالانه کاشت ۲۵۰ میلیون نهال در دستورکار قرار دارد. مشارکت هر ایرانی در کاشت ۳ اصله نهال و نگهداری از آن، منجر به موفقیت این طرح بزرگ مردمی می شود.
عباسعلی نوبخت، رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور پیشنهاد کرد، از این پس نباید بگوییم «درخت کاری» بلکه باید از واژه «درخت داری» بهره برد برای اینکه نگهداری از نهال ها و درختان بعد از کاشت از اهمیت زیادی برخوردارست درحقیقت بیش از ۷۰ درصد این طرح به موضوع نگهداری و حفظ این درختان برمی گردد. بدین سبب مراقبت و رصد مستمر بعد از گذشت دو سال از کاشت درختان، مشخص می کند چه تعداد نهال از بین رفته که با نهال های جدید جایگزین شوند.
رئیس سازمان منابع طبیعی تاکید دارد پروژه کاشت یک میلیارد درخت طرحی نمایشی نیست؛ بدین جهت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور وظیفه دارد با مردم صادق باشد. بعد از کاشت هر رسانه و تشکل مردمی درخواست بازدید از مناطق مورد نظر را داشته باشد سازمان منابع طبیعی امکانات سفر را در اختیار او قرار می دهد تا حتی اگر به ضرر سازمان باشد هم اطلاع رسانی کنند.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، نوبخت درباره ی سهم صنایع در این طرح عنوان کرد: جلساتی با صاحبان صنایع مختلف تا حالا برگزار شده و روش کار اینگونه نیست که صنایع برای مشارکت در طرح کاشت یک میلیارد درخت بخواهند ریالی به این سازمان بپردازند بلکه برمبنای مسئولیت اجتماعی باید بطور مستقیم به طرح ورود کنند. برای مثال یکی از صنایع در استان آذربایجان شرقی ۴ تراکتور و شرکتی دیگر دستگاه تولید کیسه گلدانی را به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت اهدا کرده است. همین طور یکی از صنایع هزینه های تولید ۱۰۰ میلیون نهال را در مرحله تولید، کاشت و نگهداری پذیرفته است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همین طور از برنامه کاشت گونه های مناسب در حریم ۶۰ متری جنوب دریای خزر توسط یکی از صنایع آگاهی داد و اشاره کرد: یکی از صنایع نیز قبول کرده که در حریم ۶۰ متری جنوب دریای خزر که قابلیت واگذاری به هیچ پروژه ای را ندارد با انتخاب و کاشت گونه ای درست و سازگار، شرایطی را بوجود آورد که مردم از ظرفیت تفرجگاهی آن بهره مند شوند.
منبع: webycard.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب