واكنش تهران به ادعای مایكروسافت

واكنش تهران به ادعای مایكروسافت

به گزارش وبی كارت سخنگوی وزارت امورخارجه كشورمان، تصریح كرد: برای تهران، اهمیتی ندارد چه شخصی در كاخ سفید ریاست می كند، آنچه مهم می باشد پایبندی واشنگتن به حقوق، قواعد و نرم های بین المللی و دست برداشتن از دخالت در كشورهای دیگر و عمل به تعهدات خود است.


به گزارش وبی کارت به نقل از ایسنا، ادعای مایکروسافت در خصوص تلاش هکرهای در رابطه با روسیه، چین و ایران برای تأثیر گذاری بر انتخابات آمریکا با واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه مواجه گردید.
سعید خطیب زاده در مصاحبه با شبکه تلویزیونی CNN در تکذیب این ادعا اظهار داشت: ایالات متحده که دهه ها در انتخابات کشورهای دیگر همچون ایران دخالت کرده، با کودتا دولت منتخب مردم ایران دکتر مصدق را سرنگون کرده و کارزار فعال ضداطلاعاتی بر ضد دیگر کشورها را رهبری میکند، در مقامی نیست که چنین ادعای مضحکی بکند.
وی تصریح کرد: همانگونه که بارها گفته ایم برای تهران، اهمیتی ندارد چه شخصی در کاخ سفید ریاست می کند. آنچه مهم می باشد پایبندی واشنگتن به حقوق، قواعد و نرم های بین المللی و دست برداشتن از دخالت در کشورهای دیگر و عمل به تعهدات خود است.
براساس این گزارش، شرکت مایکروسافت در گزارشی مدعی شده است که، هکرهایی در رابطه با روسیه، چین و ایران در تلاش هستند تا از افراد و گروه های درگیر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر ۲۰۲۰ جاسوسی کنند.
این شرکت فعال در حوزه فن آوری اظهار داشت که «هکرهای روسی که در مبارزات انتخاباتی دموکرات ها در سال ۲۰۱۶ دخالت داشتند بار دیگر درگیر شده اند.»
مایکروسافت تصریح کرد که «واضح است گروه های فعال خارجی با هدف گیری انتخابات، تلاشهای خویش را افزایش داده اند.»
هر دو کارزار انتخاباتی در دو جبهه دموکرات به رهبری جو بایدن و جبهه جمهوری خواه به رهبری دونالد ترامپ طبق گفته مایکروسافت هدف این مهاجمان سایبری هستند.
تام برت، معاون مایکروسافت در یک پست وبلاگی اظهار داشت: «آنچه ما دیده ایم با الگوی حمله قبلی سازگار است که نه تنها نامزدها و کارمندان ستاد انتخاباتی را هدف قرار می دهد، بلکه کسانی را که در مورد موضوعات اصلی مشورت می دهند هم مورد هدف هستند.»
آقای برت همینطور در وبلاگ خود درباره ایران نوشته است که «هکرهای مورد حمایت حکومت ایران بین ماه های مه و ژوئن تلاشهای بی نتیجه ای برای حملات سایبری به حساب های کارزار ستاد انتخابات دونالد ترامپ و مقام های دولتی داشتند.»
مقام های اطلاعاتی آمریکا در ماه آگوست گفته بودند که روس ها می خواهند که ترامپ همچنان رئیس جمهور باقی بماند با این وجود چینی ها بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا را ترجیح می دهند.
با این حال مایکروسافت در بیانیه خود گفته است که هکرهای مورد حمایت دولت چین «افراد برجسته در رابطه با انتخابات» همچون افراد در رابطه با کارزار بایدن را هدف قرار داده اند.
مایکروسافت با این وجود می گوید که اغلب تلاش ها برای هک از جانب عوامل روسی، چینی و ایرانی توسط نرم افزارهای امنیتی مایکروسافت خنثی شده است. با این وجود این شرکت درباره اینکه حساب کاربری چه کسی امکان دارد با موفقیت هک شده باشد یا او را تحت تأثیر قرار داده باشد اظهارنظر نمی کند.
مایکروسافت ارزیابی ای درباره اینکه کدامیک از عوامل این کشورها تهدید بیشتری برای سلامت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هستند، ارائه نکرده اما کارشناسان امنیت سایبری مداخله روسیه را جدی تر عنوان می کنند.
معتقدیم که بخش اطلاعات ارتش روسیه همچنان بیشترین تهدید را برای روند دموکراتیک بوجود می آورد.
جان هالتکوئست، مدیر تجزیه و تحلیل اطلاعات در شرکت امنیت سایبری فایرآی به آسوشیتدپرس اظهار داشت: «معتقدیم که بخش اطلاعات ارتش روسیه همچنان بیشترین تهدید را برای روند دموکراتیک بوجود می آورد.»
وی تصریح کرد که بیانیه مایکروسافت نشان داده است که بخش اطلاعاتی ارتش روسیه همچنان به دنبال اهداف در رابطه با انتخابات است که با وجود اقدام های قانونی، تحریم و اقدام های متقابل دیگر متوقف نشده است.
این گزارش در حالی انتشار یافته است که مقام های اطلاعاتی آمریکا می گویند که تابحال هیچ مدرکی درباره نفوذ مشاهده نکرده اند.




منبع:

5.0 / 5
2019
1399/06/22
12:41:10
تگهای خبر: كاربر , مایكروسافت , نرم افزار , هك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت