درخواست واردکنندگان موبایل برای حل مشکل واردات برندهای پرمصرف

درخواست واردکنندگان موبایل برای حل مشکل واردات برندهای پرمصرف

وبی کارت: انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی در اطلاعیه ای با اشاره به متفاوت بودن روش تماس تعدادی از مدلهای پرطرفدار برندهای پرتقاضای بازار با شماره های اضطراری ایران،  از سازمان تنظیم مقررات رادیویی خواست جهت دادن حق انتخاب به مصرف کنندگان برای خرید کالاهایی که به سبب مشخصات فنی و قیمت ­های مناسب مورد اقبال مصرف کننده ایرانی بوده است، با پذیرش ارائه مهلت سه ماهه به واردکنندگان موبایل بمنظور ترخیص کالاهای دپوشده در گمرکات موافقت کنند.


به گزارش وبی کارت به نقل از ایسنا، انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی اتاق تجاری ایران اطلاعیه ای درباب ممنوعیت واردات تعدادی از مدلهای برندهای پرتقاضای بازار موبایل کشور صادر کرد. در این بیانیه آمده است: آنچه باردیگر شاهدیم، شروع تلاطم و برهم ریختگی نبض بازار موبایل به سبب عدم صدور مجوز ترخیص و یا اصلاح ثبت سفارش برخی از مدلهای پرطرفدار برندهای پرتقاضای بازار از طرف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به سبب متفاوت بودن روش تماس آنها با شماره های اضطراری ایران همچون ۱۱۵، ۱۲۵و ۱۱۰ است.
این انجمن در امتداد انجام مسئولیت اجتماعی و اخلاقی برندهای مطرح بین المللی همچون شیائومی که سهم بزرگی از بازار موبایل ایران را بطور مستقیم و یا غیرمستقیم در اختیار دارند، بطور جدی باردیگر از کمپانی های تولیدکننده موبایل درخواست دارد تا در امتداد حفظ سلامت و امنیت مصرف کنندگان ایرانی در وضعیت اضطرار، آپدیت نرم افزاری ویژه محصولات خودرا جهت برقراری تماسهای اضطراری در اسرع وقت عرضه کنند. اکیدا اعلام می نماییم این مشکل و چاره رفع آن هیچ ارتباطی به تحریم های خصمانه آمریکا مقابل ایران ندارد و تنها به جهت حفظ امنیت و سلامت مصرف کنندگان محصولات تولیدی برندها است. بدیهی است بهانه های در رابطه با تحریم ها و عدم ارائه و انجام چاره مناسب درباب موارد مذکور، در آینده فعالیت این برندها در ایران، موثر خواهد بود.
می دانیم که در وضعیت تحریم، بازرگانان موبایل با سختی فراوان و با بهره گیری از روش های مختلف در دور زدن تحریم ها نیاز سالانه ۱۵ میلیونی موبایل کشور را با رقابتی ترین قیمت ممکن و بطور پیوسته تامین و موفقیت بزرگی در تامین و توزیع و حفظ آرامش بازار کسب کرده اند. متاسفانه در وضعیت حاضر، بازرگانان بواسطه تصمیم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص عدم صدور مجوز ترخیص، با مشکل دپوی محموله های وارداتی خود در گمرک مواجه گشته اند و مسلماً به سبب سهم بزرگ بازار و همین طور میزان موجودی فعلی این برندها که قبلاً توسط این انجمن در نامه ­های گوناگون به ذی نفعان دولتی اعلام شده بود، مواجهه با کمبود کالا و افزایش قیمت محتمل خواهد بود. بنا بر این و به جهت جلوگیری از به هم ریختگی نظم بازار، باردیگر راهکارهای زیر را پیشنهاد می دهیم.
از بازرگانان و واردکنندگان تقاضا داریم به جهت اطلاع مصرف کنندگان درباب انتخاب گوشیهای مقرون به صرفه برندهای مذکور، با اطلاع رسانی همه جانبه در وب سایت ها و کلیه بسترهای ارتباطی خود و همین طور نصب برچسب روش صحیح شماره گیریِ سرشماره های اضطراری روی جعبه محصولات، آگاهی لازم و حق انتخاب در این خصوص را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند.
از ذی نفعان دولتی خصوصاً وزارت ارتباطات و مسوول اجرائی آن یعنی سازمان تنظیم مقررات رادیویی درخواست داریم ضمن دریافت تعهد اطلاع رسانی مذکور در بند بالا و به جهت دادن حق انتخاب به مصرف کنندگان برای خرید این نوع کالاها که بعضاً به سبب مشخصات فنی و قیمت ­های مناسب مورد اقبال مصرف کننده ایرانی بوده است، با پذیرش ارائه مهلت سه ماهه به واردکنندگان موبایل بمنظور ترخیص کالاهای دپوشده در گمرکات اجرائی کشور و همین طور کالاهای در راه ایشان موافقت کنند.
از کمیته راهبری طرح رجیستری که ذیل ریاست سازمان تنظیم مقررات قرار دارد تقاضا داریم بمنظور رفع اشکال فوق، از اپراتورهای تلفن همراه درخواست کند تا چاره مناسبی جهت انتقال تماس ­های ضروری به مراکز پلیس ۱۱۰، آتش نشانی ۱۱۵ و اورژانس ۱۲۵ طراحی و ارائه نماید. همچنین، این کمیته از سامانه همتا درخواست کند تا روش صحیح شماره­ گیری با سرشماره­ های مذکور را به دارندگان این گوشی ­ها پیامک کنند.
در آخر امیدواریم برمبنای پیشنهادات بالا، همه ذی نفعان با اجماع بر یک تصمیم عملیاتی صحیح، ضمن حفظ حقوق مصرف کنندگان، آرامش و ثبات بازار را نیز رقم زنند و همچنان مصرف کنندگان بتوانند بدون کمبود کالا در بازار و به قیمت ­های مناسب، محصولات مورد نظر خودرا با حق انتخاب کامل تهیه نماید.




منبع:

0.0 / 5
1112
1400/05/10
13:20:31
تگهای خبر: آپدیت , اپراتور , ارتباطات , تلفن
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت