به منظور خرید تجهیزات مقابله با كرونا
صندوق اوپك 500 هزار دلار به ایران كمك می نماید
به گزارش وبی كارت با پیگیری های وزارت اقتصاد، كمك ۵۰۰ هزار دلاری صندوق اوپك برای توسعه جهانی به ایران برای خرید و توزیع تجهیزات بیمارستانی جهت مقابله با ویروس كرونا تصویب گردید.
به گزارش وبی كارت به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، كمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با ویروس كرونای وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام نمود: با پیگیری های به عمل آمده از جانب وزارت اقتصاد، كمك ۵۰۰ هزار دلاری صندوق اوپك برای توسعه جهانی (OFID) به ایران برای خرید و توزیع تجهیزات بسیار ضروری بیمارستانی مورد نیاز جهت مقابله با ویروس كرونا از جانب این صندوق تصویب گردید و صندوق اوپك برای توسعه جهانی (OFID) این كمك ۵۰۰ هزار دلاری را در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار داده تا خرید و توزیع تجهیزات بسیار ضروری بیمارستانی مورد نیاز جهت مقابله با ویروس كرونا در ایران عملیاتی شود.
بر اساس این گزارش، با عنایت به گستردگی و شدت انتشار كرونا در سطح جهان وزارت اقتصاد برای دریافت كمك های نقدی و غیر نقدی از بانكهای توسعه ای تلاش نموده و این كمك ۵۰۰ هزار دلاری صندوق اوپك برای توسعه جهانی (OFID) به دنبال اعلام آمادگی معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان سرمایه گذاری و كمك های اقتصادی و فنی ایران برای دریافت كمك های بانكهای توسعه ای انجام شد.
شایان ذكر است مبحث دریافت كمك های نقدی و غیر نقدی از صندوق اوپك برای توسعه جهانی (OFID)، بانك جهانی (WB)، بانك توسعه اسلامی(IDB) و بانك سرمایه گذاری زیرساخت آسیا(AIIB) از جانب سازمان سرمایه گذاری و كمك های اقتصادی و فنی ایران از چهارده اسفند ماه ۱۳۹۸ در دست پیگیری است.
این گزارش می افزاید: این كمك ۵۰۰ هزار دلاری صندوق اوپك برای توسعه جهانی (OFID) در جهت پشتیبانی از تلاشهای ملی برای مقابله با ویروس كرونا انجام گرفته و صندوق مذكور در مواجهه با سیل سال ۱۳۹۸ هم كمك فوری مشابهی به كشورمان اعطا نمود.
به گزارش وبی كارت به نقل از مهر، برای نخستین بار در اجلاس سران سازمان كشورهای صادركننده نفت (اوپك) كه در سال ۱۹۷۵ میلادی در كشور الجزایر برگزار شد پیشنهاد تأسیس صندوقی بعنوان مجرایی برای اهدای كمك های توسعه ای سازمان اوپك به كشورهای در حال توسعه و كشورهای عقب مانده، توسط وزرای اقتصاد كشورهای عضو مطرح گردید. در همین راستا، صندوق اوپك برای توسعه جهانی (OFID) رسماً فعالیت خویش را در سال ۱۹۷۶ میلادی با مشاركت ۱۳ كشور عضو و با سرمایه ای بالغ بر ۸۰۰ میلیون دلار به صورت وقف آغاز نمود. هدف از راه اندازی صندوق فوق كمك به رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی كشورهای در حال توسعه از راه اعطای كمك های بلاعوض و وام های ترجیحی می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب