با امضای تفاهم نامه همكاری در یك طرح ملی؛
تقویت و استعدادیابی كودكان و نوجوانان در حوزه كدنویسی شتاب گرفت
وبی كارت: تفاهم نامه همكاری طرح ملی «استعدادیابی، استعدادپروری، آموزش و توانمندسازی كدنویسی» امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضاء شد تا با حمایت نهادهای مختلف دولتی در كنار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم افزایی برای سرمایه گذاری در این عرصه، پرورش استعداد و كارآفرینی نسل آینده ایجاد شود.
به گزارش وبی كارت به نقل از ایسنا، تفاهم نامه همكاری «طرح ملی استعدادیابی، استعدادپروری، آموزش و توانمندسازی كدنویسی» امروز میان مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور، سلیمان پاك سرشت رئیس سازمان آموزش فنی وحرفه ای، امیرحسین اسدی رئیس شتابدهنده ابر زندگی و پرویز كرمی دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضاء شد.
امضای این تفاهم نامه همكاری، هماهنگی و هم افزایی میان نهادهای مشاركت كننده در سوژه «طرح ملی استعدادیابی، استعدادپروری، آموزش و توانمندسازی كدنویسی» را تقویت می كند. همین طور استعدادیابی، آموزش، توانمندسازی در حوزه كدنویسی و پشتیبانی از برگزاری همایش، سمینار و كنفرانس های مورد نیاز برای ارتقای سطح دانش قشر مورد هدف و تسهیل و زمینه سازی حضور كودكان و نوجوانان ایرانی در دوره های علمی و آموزشی از محورهای این تفاهم نامه همكاری است.
همچنین بهره مندی مطلوب از ظرفیت ها، توانایی ها و زیرساخت های علمی، پژوهشی و تخصصی در حوزه كدنویسی از اهدافی است كه این تفاهم نامه دنبال می كند. پس با عنایت به اهمیت خاص حوزه فضای مجازی در توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی كشور استعدادیابی و پرورش استعداد و مهارت كودكان و نوجوانان در این راه حائز اهمیت می باشد كه اجرایی سازی این تفاهم نامه می تواند حركت در این راه را هموار كند.
برای اجرایی شدن این طرح ملی سازمان های مختلف دولتی و بخش خصوصی مشاركت دارند تا این طرح كه توسعه آن با شتابدهنده «ابر زندگی» است، بزودی توانمندسازی حوزه كدنویسی كودك و نوجوان را به همراه داشته باشد. وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی، سازمان آموزش فنی وحرفه ای، دانشگاه پیام نور، مركز ملی فضای مجازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فناوری اطلاعات در كنار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حامیان این طرح هستند.
مهدی محمدی، دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این جلسه با بیان اهمیت اجرای این طرح ضمن اشاره به رویدادهای خاص كه طی ماه های گذشته انجام شده و در نهایت به همراهی و انجام این طرح ملی رسیده است، استفاده از ظرفیت های مشترك با این طرح ملی را اتفاقی موثر در حوزه كودك و نوجوان دانست.
محمدی با تاكید بر تمركز در حوزه آموزش و مهارت افزایی كودكان و نوجوانان، اظهار داشت: آموزش ها و یادگیری در حوزه اقتصاد دیجیتال نیاز به هدفمندسازی دارد. ظرفیت های بسیاری در فضای مجازی وجود دارد كه بهره گیری از آنها كارآفرینی و اشتغال را توسعه می دهد.
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همین طور بیان كرد: استفاده از ظرفیت های دانش آموزی در این طرح اتفاق ملی در سطح كودك و نوجوان است كه توانمندسازی حوزه كدنویسی را به دنبال دارد.
همچنین محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به اینكه ایجاد عدالت آموزشی رسالت اصلی دانشگاه ها است، بیان كرد: دانشگاه پیام نور نیز آمادگی دارد تا با هماهنگی سایر سازمان ها در این طرح همكاریهای لازم را انجام دهد. این طرح در زمینه كشف استعدادهای حوزه كدنویسی می تواند پیشگام باشد.
سلیمان پاك سرشت، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای نیز عنوان كرد: معاونت علمی با این اقدام همگرایی و ابتكار عمل را به دست گرفت تا با اجرا شدن این طرح ملی شاهد رونق فعالیت های این حوزه در آینده و كشف استعدادها باشیم. بدین سبب آمادگی لازم برای ایجاد زیرساخت های ضروری برای اجرای این طرح را داریم.
منبع: وبی كارت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب