در حاشیه جلسه دولت مطرح شد

علت افزایش قیمت بسته های اینترنتی از زبان وزیر ارتباطات

علت افزایش قیمت بسته های اینترنتی از زبان وزیر ارتباطات

وبی كارت: وزیر ارتباطات اظهار داشت: اینها برای تامین نقدینگی تغییرهایی در قیمت ها داده بودند كه مورد اعتراض قرار گرفت ما هم ورود كردیم و بررسی كردیم و آنچه به دست آمد این بود كه واقعا به لحاظ دخل و خرج این تغییرات اجتناب ناپذیر بوده است.


به گزارش وبی كارت به نقل از ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش كه علت افزایش قیمت اپراتورها در زمینه بسته های اینترنتی چه بوده است، اظهار داشت: اینها برای تامین نقدینگی تغییرهایی در قیمت ها داده بودند كه مورد اعتراض قرار گرفت، ما هم ورود كردیم و بررسی كردیم و آنچه به دست آمد این بود كه واقعا به لحاظ دخل و خرج این تغییرات اجتناب ناپذیر بوده است، اما ما با عنایت به اینكه رعایت حقوق مصرف كننده هم برعهده ما است جلسات مفصلی با اینها گذاشتیم و سیاست ما این بود كه اپراتورها باید شروع كنند به كاهش قیمت تمام شده محصول از راه كنترل هزینه.
وی اضافه كرد: هزینه های بسیار زیادی است كه می تواند مدیریت شود همچون هزینه تبلیغات اپراتورها یعنی مجموع شركت مخابرات، همراه اول و ایرانسل و رایتل. آنها سال قبل 250 میلیارد تومان پول پرداخت كرده اند برای تبلیغات تلویزیونی و حالا كل این اثر درآمدی كه تعرفه ها را افزایش داده اند 250 میلیارد تومان نشده است بدین سبب ما خواستیم كه این موارد را كنترل كنند چونكه بهترین تبلیغ برای مردم دادن خدمات خوب و باكیفیت است و آنها هم دارند این كار را پیش می برند.
جهرمی افزود: البته حوزه های دیگری مثل حوزه استفاده اشتراكی از ظرفیت ها بود به این شكل كه در بعضی نقط شهر سه دكل برگزار شده و این سه، به سه اپراتور مربوط است اینها را باید مدیریت كنند كه هزینه ها را كنترل كنند و قیمت را پایین آورند و این را از یك ماه پیش كه با آنها به صورت جدی وارد مذاكره شدند انجام می دهند و آغازین گام هم این بود كه فعلا هردو اپراتور ده درصد حجم مصرف را با همان قیمت بالا بردند.
وی همین طور درباب برنامه دولت برای لطمه زا بودن دسترسی عمومی به فیلترشكن ها، اظهار داشت: روال دستور فیلتر در مجموعه دولت نبوده تا ما فكری بكنیم و برای آن برنامه داشته باشیم. اثرات این مساله هم از قبل تدوین شده بود، یعنی جامعه در ارتباط با آن صحبت كرده بود كه اگر این تصمیم گرفته شود چه آثار و عوارضی دارد، معضلاتی كه می گویید وجود دارد و به نظر من الان زمانی است كه شورای عالی فضای مجازی بعنوان مسوول این مسایل كه بنا است برنامه ریزی و سیاست گذاری برای كشور كند، این سیاست ها را یكبار مرور كند. البته اطلاع دارم كه این مساله الان در این شورا در حال بررسی است.
آذری جهرمی اشاره كرد: سوژه فیلترینگ نیازمند آن است كه شورای عالی فضای مجازی به یك جمع بندی استراتژیك نظری رسیده باشد، امروز می بینیم كه ائمه جمعه و فعالان اجتماعی از تمام گروه ها به این نگاهی كه ما در مقابل فضای مجازی داریم نقادی می كنند؛ برخی وقت ها نقادی آنها به ما بر می گردد برخی مواقع به دیگران اما در مجموع همه اطلاعاتشان بر این است كه سیستم فعلی كارا نیست و باید تجدید نظر نماییم.
وی اضافه كرد: در این راستا باید بیشتر به اقدامات ایجابی بپردازیم اقداماتی كه نتایج آن ملموس باشد، نه فقط كاری صرف انجام دادن باشد، مثلا در وزارت ارتباطات بحث اینترنت و كودك را آغاز نموده ایم كه این مسیر لطمه پذیرترین قشر جامعه در مقابل فضای مجازی را ایمن می كند و در مدت 6 ماه كه از این رویكرد می گذرد، یك و نیم میلیون نفر از جامعه 13 میلیونی مخاطب كودك و نوجوان را جدا كردیم؛ نه جدا كردنی كه فضا را به روی آنها ببندیم و فیلتر نماییم، بلكه جدا كردنی كه محتوای فاخر مورد نظر آنها را در اختیارشان قرار می دهیم، جدا كردنی كه كودك در اینترنت در كنار والدین خود است یعنی والدین باخبر هستند كه كودك چه می كند.
وزیر ارتباطات با اشاره به اینكه در این روند، فعالیت های مجازی كودك همزمان روی گوشی پدر یا مادر گزارش می شود و می توانند مدیریت كنند، اظهار داشت: این اقدامات عملی است كه می توانیم بگوییم از 13 میلیون نفر در این مدت یك و نیم میلیون نفر پوشش داده شدند، در این مسیر از سمن ها خواستیم به كمك ما بیایند و حركت را مردم نهاد آغاز كردیم و دولت محور كار را پیش نبردیم و در حوزه توسعه فضای كتابخوانی، در فضای مجازی برای كودكان و نوجوانان و سواد مجازی برنامه داریم و در حال جمع بندی مباحث هستیم، در این زمینه نشست های نقد و اندیشه در وزارت ارتباطات برگزار می گردد ؛ مجموعه این نظرات را به شورای عالی فضای مجازی منعكس می نماییم تا بتوانیم تصمیم مناسبی بگیریم و رویكرد جدیدی را احداث كنیم؛ البته كار سختی است.
وی درباره چگونگی رصد این افراد اظهار داشت: به این افراد (یك و نیم میلیون نفر) سیم كارت داده می شود و میزان فعالیتشان از این طریق رصد می شود، الان ایرانسل در این سرویس 250 هزار سیم كارت واگذار كرده است. همین طور در چارچوب جشنواره كودك آنلاین كه نتایج آن اردیبهشت ماه اعلام می شود، هزار و 120 ایده به ما رسیده است، دیرین دیرین امروز یك اثر است، تصور كنید هزار و 120 هزار دیرین دیرین الان رسیده است كه خلاقیت جوانان ما در آنها نمایان است، ما حمایت می نماییم تا ایده خودرا بسازند پس از آن بخش هایی را از آنها خریداری می نماییم تا توانمند شوند تا چرخه اقتصادی آنها راه بیفتد اما بنا نیست كه در حوزه محتوایی آنها دخالت نماییم.
آذری جهرمی اشاره كرد: اما در حوزه توانمندسازی به تولیدكنندگان محتوا كمك می نماییم تا سهم بازار را بگیرند، سكوهای نرم افزاری را برای توزیع توجیه كردیم، اپلیكشن هایی مانند كافه بازار و آپارات نسخه ویژه كودكان می دهند و والدین متوجه می شوند كه روی گوشی فرزندشان اپلیكیشین مخصوص كودكان نصب است یا بزرگسالان. همین طور تولیدكنندگان و صاحبان پلت فرم را گردنگیر كردیم كه دسته بندی سنی را در زمان آپلود تصاویر یا ویدیوها روی شبكه های خود رعایت كنند؛ اینها یك اكوسیستم، یك زنجیره زیست بوم است كه داریم با جدیت كار می نماییم البته نیازمند همكاری همه هستیم؛ وزارت آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات، كانون پرورش فكری كودكان، سازمان سینمای فارابی و تعدادی از هنرمندان همه آمدند به ما پیوستند و به ما كمك می كنند ما هم سعی كردیم این را به یك جریان مردمی تبدیل نماییم.



5.0 / 5
4570
1397/11/04
15:26:34
تگهای خبر: آنلاین , اپراتور , اپل , ارتباطات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت